...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

b

2008.07.20. 20:00 :: zsiroslekvar

fuck you googleHosszú ideje nem írtam semmit. Annál több minden történt.

Kezdjük a munkával. Na a munkából ennyi elég is volt. A helyzet változatlan, a műagy beültetése még nem történt meg. Illetve mégis egy változás, a csudapesti irodánk elköltözött, csuhéj.

Egerben kitört a turista szezon. Ez leginkább abból látszik, hogy a sétáló utcán még a legszarabb helyek is tele vannak idiótákkal. Persze ez csak akkor derül ki, ha az ember(?) átverekszi magát a bazilika és a líceum környéken fényképező-vánszorgó-mutogató-kannásborralvigyorgó félmajmokon.

Megjelent az "új" futurama film. Nem rossz, de a jó az nem ilyen. Néhány jó poén van benne, de nem csak a sorozatot, de még az első részt sem közelíti meg. (Azért amikor Bender téglát szarik, az üt...)

Egyéb filmek: új indy, új hulk: mocsok. Wanted: nem rossz. Hitman: nagyon bejött. Tegnap másfélszer "néztem" meg (aludtam rajta), de tényleg jó.

1-2 hete a google trends-et a horogkereszt vezette, ami még az index tech rovatában is megjelent. A google munkatársai ezt nem tartották jó ötletnek, ezért manuálisan eltávolították, pedig a lista a "legtrendibb" kereséseket tartalmazza, és ez volt az. Ami már nem szerepelt az indexen, hogy ez néhány interweb olvasónak nem tetszett, és válaszként néhány óra alatt a ǝ1boob noʎ ʞɔnɟ vette át a vezetést. Mivel a google trends nem vesz figyelembe minden keresést, ezért sokaknak a HideMyAss szolgáltatását kellett használniuk.

Véget ért a móka mára, holnap megyek rutin vizsgára. Ez nagyon rossz volt.

Szólj hozzá!

Címkék: munka film eger futurama cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr47577049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása