...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

A babaolaj...

2009.08.02. 23:00 :: zsiroslekvar

Baby Oil

...a legjobb dolog, ha leégtél a napon és
a) nem hólyagos a bőröd csak piros
b) még másnap is tervezel napon lenni (esetleg életben maradni)
c) nem fogyaztottál annyi sört a napon, hogy ezt felfogd

Ezek ismertében indulhat a napozóbajnokság. A profi kategóriában egyetlen induló, az amatőröknél három.

Nap #1
A versenyzők megérkeznek az olimpiai faluba (aznap már az ötödikbe) és pályabejárást tartanak. Este jó hangulatban beszélik meg a helyszín adottságait és esélylatolgatásra is sor kerül.

Nap #2
A verseny elstartol, a profi versenyző némi előnnyel indul (csokibarna). Az amatőröknek néhány óra után (aminek nagy részét vízben töltötték) elfogyott a hűtőtáskából a védőital, elvonultak pótlásért.

Nap #3
Az amatőr mezőny kezd szétszakadni. Kezdődik a pecsenye liga megalapítása. A versenyzőknél kisebb égések jelentkeznek, ami akár diszkvalifikációval is járhatna. Mivel ez a verseny végét jelentené, ezért közös megegyezéssel a leégés = kizárás szabályt eltörlik.
A profi kategóriájában új versenyzők tűnnek fel: a szlovák monokini válogatott csatlakozik a küzdelemhez. A pecsenye ligában ez csak emeli a hangulatot, újult erővel veszik fel a harcot.
Este lakógyűlés, de előtte a csapat belefutott Herr Jager által szervezett road showba, ahol a versenyzőket próbálták eltántorítani a másnapi versenyzéstől. Sikertelenül.

Nap #4
A délelőtti szabadedzést az amatőr csapat kihagyja, mindannyiukból sokat kivett az előző esti értékelés. Délután már minden a legnagyobb rendben, árnyékos szélbarnítás technikával próbálkoznak, de lélekben már mindenki készül a másnapi "Horvát kultúra napja" versenyszámra. Ehhez az egyik résztvevő - személyazonosságát nem fedhetjük fel - éjjellátó szemüveggel kezdi álcázni magát.

Nap #5
A kultúra szétárad a versenyzők ereiben, a kolosszeum látogatás során magukra szedett - gladiátorokat megszégyenítő - virtussal vágnak neki az esti programnak. Persze ez részben köszönhető a kolosszeum szomszédságában megismert Ozu József edzőnek is. Az esti versenyszám nem más, mint az élsportolóknál már megszokott "gyümölcs nap", amivel a szervezetüket tisztítva készülnek a végső összecsapásra. Az egyik versenyző már nem is tud várni és éjjel elkezdi a napozást előbb az erkélyen, majd a szoba padlóján. Dopping gyanú merül fel, vizeletvizsgálatot követel.

Nap #6
A végeredmény lassan egyértelmű. A profik közül a magyar induló megszégyenítette a szlovák válogatottat, már meg sem jelentek az utolsó napon. A pecsenye liga próbálja összeszedni erejét, hogy még egy utolsó erős hajrát tudjanak produkálni, de erre nem sok esélyük van.

Nap #7
A verseny eldőlt, a csapat már csak a közös képek miatt megy ki a pályára, ahol a meleg miatti folyadékveszteséget a sportolóknál gyakran alkalmazott gyógysörrel pótolják.

Nap #8
Utazás. Az egész hetes verseny sport esemény szempontjából szóra sem érdemes...

Ja, és teljesen természetes, csak kell hozzá 10-12 darab, kábé másfél két kilós...

1 komment

Címkék: nyár futurama cz faszaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr621283766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MissTeacher 2009.08.17. 18:34:47

...és mindez sajna a magyar széllel és esővel nem működött két héttel később...
süti beállítások módosítása