...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Time Out of Joint

2008.01.30. 22:30 :: zsiroslekvar

Mindig azt mondom, hogy az embernek arra van ideje, amire szakit, vagy amire akarja, hogy legyen.

Aztan neha megsem

Mostanaban ugy erezem, hogy nem is biztos, hogy igy van. Van ugy, hogy kezdem azt hinni, kizokkent az ido. Az egyik idosik az, amikor dolgozom, ez vilagos. Es van meg ezzel parhuzamosan nehany. Ezekben szinten dolgozom. Nem keveset, de legalabb jo sokat.

Valamit azonban nem nagyon talalok. Azt a valosagot, amiben nem dolgozom.

Persze ez most szinten csak reszben igaz. Hiaba "nincs idom semmire", azert tegnap csak sikerult megneznem a Sweeney Toddot. Azt kell mondjam, megerte az idoraforditast. Meg el sem kezdodott a film, amikor mar tobb ver folyt benne, mint az egri patakban egy ev alatt. Odabaszos fekete humor, Gotham Citynel sotetebb varossal, kurva jo rendezessel. Ahogy tanult kollegam mondana: "Igen duuurva!".

Mostanaban olvasni is van idom. Nincs. De olvasok. Van ugy, hogy reggel hatkor, van ugy hogy este tizenegykor, de olvasok.

A tanulsag...

 ...az, hogy kurvara nincs tanulsag. Csak ha akarod. De akkor...

Szólj hozzá!

Címkék: munka film cz faszaság

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr97318816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása