...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Ez és az és mégis semmi

2008.05.20. 23:30 :: zsiroslekvar

Került egy új állat életforma a lakásba. Sok baj nincs vele. Szeret (és tud) főzni, mosni, takarítani, tálcán hozza a kávét, és igen gyorsan bontja a sört.

Időugrás a marson

Vasember

Mindkettő odabasz.

Budapest még mindig csodás, a munka még mindig nagyszerű, az ügyfelek agysejtjei még mindig nem szaporodnak se osztódva, se más furfangos módon.

Ma húroztam gitárt, de mivel ó hatalmas chello babával, és egy még faszább routerrel szerencsétlenkedtem, ezért nem lett befejezve.

No Lights. No Music. Just Anger.

Szólj hozzá!

Címkék: zene munka film könyv cz lori

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr30479666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása