...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Sok...

2008.03.03. 20:00 :: zsiroslekvar

...mindent teszek-veszek mostanaban. De nem csinalok semmit. Legalabbis nem latom, hogy tortenne barmi is amihez kozom van, es van ertelme.

Nem tortenik semmi, de megis telik az ido. Most is faradt vagyok, de nem tudom megmondani, hogy mit is csinaltam egesz nap. Meg hetvegen. Meg ugy az egesz elmult heten, honapban.

Vasarnap volt Egerben Vili baratom, ot mar jo regen lattam, legalabb vele sikerult par orat dumalni (par sor mellett).

A drinkben van uj kiszolgalo. Illetve inkabb pultos, mert a kiszolgalas nem az erossege. De legalabb jol nez ki. Valamit valamiert.

Video fasza, kotelezo.

Szólj hozzá!

Címkék: zene munka cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr21363976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása