...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Do the Bus a Bus

2007.11.04. 13:17 :: zsiroslekvar

IkarusPenteken hazaindultam. Elotte gondosan tanulmanyoztam a menetrendet. Biztos, ami biztos. A kereso nagyon jo, beallitom, hogy adott napon, azaz 071102. Termeszetesen az a busz, amivel 10 percet kellene varnom az atszallasra nem indul. Sebaj. Megyek elobb, bar igy sokat kell majd varni. Leszarom.

Busz rendben el is indult 8:50-kor. Forgalom nem nagyon volt, a "megjosolt" ido elott odaert, aminek nagyon orultem, hisz' igy meg tovabb elvezhettem Heves vendegszeretetet, es a varos buszmegallojanak festoi kornyeket. Roviden a mocskot.

11:10, busz sehol. Mindegy, biztos kesik. Persze. Biztos. Meg negyed ora, hatha. Hat nem. Telefon, hogy ugyan valaki legyen mar jofej, ne hagyjon megfagyni. Azert jo volt latni, hogy a menetrend nem csak engem baszott at viccelt meg. Vartunk vagy hatan, csak arra a jaratra. Azert a karorom enyhitett valamit.

Felfoghatna mar vegre a volan, meg az osszes ilyen idiota szolgaltato, hogy aki nem tud normalis informaciot tenni a zinternetre, az ne tegyen. Es majd felemelem a telefont, es kerek ugy felvilagositast. Nem fogok belehalni. Sot, lehet, hogy Miss Robot meg pontosabb felvilagositast is fog adni...

"Adatbazis", "Animacio" meg "Web2.0" az van. Igy. Csupa nagybetuvel. Novesztenetek inkabb agyat.

Do the Bus a Bus

2 komment

Címkék: robot cz szarság

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr71217917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti 2007.11.04. 17:30:15

Ugyan már Cz, c'mon" Hát nincs humorérzéked? Ezek szerint a volánnak több van.. Viccesek pl. a buszok állapota, a jegyek árai, a buszmegek körnéyke (röviden: mocsok :) ), a menetrend, az átszállási lehetőségek, a sofőrök...persze, csak néha...Karácsonyig fellélegezhetünk, addig tán' nem lesz több ilyen izé ünnepi járat... :)

zsiroslekvar · http://dromedar.blog.hu 2007.11.04. 17:50:15

Ne persze. Utolag akar vicces is lehet... :) "Unnepi jarat", mi?! Eddig azt hittem az "unnepi" az valami jot jelent: unnepi torta, unnepi vacsora, unnepi ingyensorakocsmabanmalajtancoslanyokkal. A volannak tenyleg van valami furcsa humora, ha az ilyen jaratokat ertelmezi unnepinek :)
Ezen felbatorodva nem is utazok mostantol csak unnepeken busszal. Legkozelebb karacsonykor :)
süti beállítások módosítása