...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Unnepi robotok

2007.10.22. 19:02 :: zsiroslekvar

Donut RobotUgy vartam mar a hosszu hetveget, az unnepet. Ilyenkor mindig idekoltoznek az okosok az ablakom ala.

Nem nehez oket megismerni. Van naluk zaszlo (arpadsavos, ilyen-olyan), kolasuvegben biztosan nem boroskola, es meg csak veletlenul sincsenek csendben, hogy esetleg Csillagkaput tudjak nezni. Nem, mert van nekik hangfaluk, mikrofonjuk is, de agyuk nem lehet tobb, mint egy fank keszito robotnak, mert nem fogjak fel, hogy aze' van a hangositas, hogy ne kelljen ordibalni. Nem. Ezek a mikrofonba is orditanak.

Honnan van aram a hangositashoz? Van ott a szobor kornyeken egy konnektor (ezek a robotfelek szeretnek szobrok kornyeken osszeverodni). Biztosan amikor bejelntik a tuntetest, akkor lehet hozza kerni aramot is, csak az dragabb. Vagy lehet most akcio volt a tuntetesvegrehajtasnal? "Valtson most negy napos tunteto berletet, es ajandek aramellatast bizositunk. Az akcio tamogatoja az EMASZ."

Szoval az unnep fasza, mint mindig. Mindegy, hangosabbra veszem a Csillagkaput, es probalok arra figyelni. Jut eszembe ma vetitik az uj Heroes-t is. Holnap remelem mar meg is tudom nezni.

2 komment

Címkék: eger robot cz series

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr52204021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cselkó Bernadett 2007.10.25. 00:25:25

Akinek nincs tévéje, ahhoz házhoz mennek a hírek...kár, hogy nem meztelen csajok szoktak tüntetni...Amúgy 'fasza' a blog, de miért is van? :)

zsiroslekvar · http://dromedar.blog.hu 2007.10.25. 09:45:54

Kikerem magamnak, van tevem :) Na jo nincs konnektorhoz csatlakoztatva. De majd lehet hogy leviszem en is a szobor melle, es bedugom oda, a tuntetos konnektorba...
De szep is lenne egy meztelen csajos tuntetes... :)
Ez a blog ize azert van, mert mostanaban ez a divat, es tudni illik, hogy en mindig mindenben kovetem az aktualis divatod, mert csak ugy lehetek igazan trendi, es ez nagyon fontos nekem.
süti beállítások módosítása