...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

So Srs

2008.08.24. 19:00 :: zsiroslekvar

KockaA mai nap a semmittevésé. Az a furcsa, hogy meguntam semmit tenni.

Mostanában...

...voltam szabadságon. Végre volt nyaralás, pihenés, sör, frisbee, leégés, fagyasztott cipő, majd még egy kis sör, és még több leégés. Az emberek türelmi/tolerancia küszöbét feszegetni érdekes. Kenuval úgy a vízbe borulni, hogy még csak egy fél méterre van az ember a parttól... na az vicces. Nem kicsit, nagyon.

...néztem néhány filmet. "The dark knight" kellemes, könnyű kis esti filmre sikeredett. Vagy inkább mégsem. Valójában egy igen keményen odabaszós film lett.

...hallgattam zenét. Scars On Broadway: igényes zene, néhány nagyon ütős számmal: Serious, They Say, Kill Each Other/Live Forever.

...és a nyár még nem ért véget. Legalábbis azt hiszem, bár ezek a hónap dolgok egy kicsit zavarba ejtenek...

Szólj hozzá!

Címkék: zene film nyár cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr62630620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása