...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Itt van

2008.04.20. 20:00 :: zsiroslekvar

Persze még nincs, de már nemsokára.

Szombat délutáni, esti sörözés, és elmélkedés az élet nagy dolgairól. Sajnos Lóri idő előtt lelépett, így csak egy "hát ez is fizika" megjegyzést hallotunk a billiárdra vonatkozóan.

Mostanában a billiárdra koncentrálunk, és hanyagoljuk a csocsó karrierünket. Ez sajnos meg is látszik.

A mostani sarkalatos kérdés az volt, hogy miért lehet minden újgazdag köcsögből (értsd: apunak-van-egy-stúdiója-és-majd-ott-felvesszük-és-majd-nagyon-jó-lesz-énekelni-nem-is-kell-tudni-majd-a-számítógép-megoldja) mindenféle képzettség nélkül "zenész". Nem lehet, hogy a fogyasztóvédelem mondhatná azt, hogy baba, te addig nem zenélsz, amíg nem végzel el valami fasza kis iskolát. Mert így a fiatalok elkurvulnak elbutulnak, és azt hiszik, hogy amit látnak a tévében, vagy hallanak a rádióban, az a zene (Radio/Video). Pedig nem is biztos...

Persze meg lehetne előlegezni, ha folyamatban van az iskola, akkor zenéljél csak, tehetséges vagy, úgyis el tudod végezni. Meg persze két-három hangszeren is tudsz játszani, ugye? Nem? Miért nem? Zenész akarsz lenni, tehetséged, kitartásod van, nem? Ja, hogy az nincs. Akkor lehet menni a picsába. Vagy tanulj meg zongorázni, és legyél utcazenész. Hülye.

És végül itt van ez megnézni. Nem beszólni. Megnézni. Aztán ha nem megy, akkor mégegyszer. Aztán ha akkor sem, akkor ne erőltesd.

Szólj hozzá!

Címkék: zene cz szarság faszaság lori

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr13434428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása