...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

3-Minute Egg Timer

2007.11.11. 12:37 :: zsiroslekvar

3-Minute Egg TimerSosem emlekszem ra, hogy mennyi ideig kell a tojast fozni, hogy pont "fasza" legyen. Foleg hogy mar eleg regen csinaltam. Meg reggel is van. Meg hat agyam se sok van.

No dehat azert van a zinternet. Az tud mindent.

Peldaul megtudtam, hogy ahogy en szeretem a tojast, az nem lagytojas. Mert a lagytojasnak a feherje is taknyos folyos. Ja, es harom, harom es fel percig kell fozni.

Amit en szeretek az - mint kiderult - a "hetperces tojas". Hihetetlennek tunik, de het percig kell fozni. Persze talaltam tobb lehetoseget is, mert nem mindegy, hogy rogton a hideg vizbe teszem a tojast, es a vizzel egyutt melegszik, vagy forrasban levo vizbe dobom. Az utobbit valasztottam. Pont olyan lett, amiyet szeretek.

De keresgetes kozben a talalatok kozott szerepelt egy "3-Minute Egg Timer" is, ami hatarozottan megnezendonek tunt. Ki gondolna, hogy semmi koze nincs a tojas fozeshez, de egy jo tea keszitesehez elengedhetetlen... Ja es, csak $2.99. Megvasarolhato, kirohogheto itt.

Szólj hozzá!

Címkék: kaja robot reggel cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr13225157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása