...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Boka

2007.10.16. 19:56 :: zsiroslekvar

Boka KotorskaA szamitogephez aram kell. Tegnap nem volt az irodaban... Munka sem volt. Eddig minden OK.

Meg a sort is szeretem. Az is OK.

Elesni. Az nem jo. Beleleptem valami godorbe, kibicsaklott a bokam. Persze, tudok en jarni, nem kell taxi, itt lakom nem messze. Ja, de azert vagy 5 meter utan csak vissza kellett fordulni a taxihoz.

Reggel nem nagyon tudtam raallni. Marmint most sem nagyon. De megis. Vegulis ra tudok allni. Csak faj. Nem kicsit. Nagyon.

Szerencsere a munkahelyen tiszteletben tertjuk egymas hibait, es senkinek nem jut eszebe azzal viccelodni, hogy "Figelj man' Boka, nezze' man' be Nemecsekhez, aszongyak megfazott..." vagy "Siess a grundra, jonnek a vorosingesek." vagy "Mi ez a nagy sietseg?!/Hova rohansz mar megint?!"

Orulok, hogy ismet hozzajarulhattam a munkahely jo hangulatahoz. ;)

Szólj hozzá!

Címkék: cz dromedár

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr93198476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása