...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Pulp

2008.01.24. 19:00 :: zsiroslekvar

Ladder

Elore leptem a munkahelyi rangsorban. Eloszor szimpla kifutofiu voltam, majd kesobb mar irodaban dolgoztam, es en rendelhettem a pizzat. De most megtort a jeg. Mar en rendelhetem a gyrost, es a kesz eteleket is. Sot. Akar a salatakat is. Es mindezt a Zinterneten keresztul.

De ez az uj munkakor csak kivulrol tunik ilyen alomszerunek. Ha valamit elrontok, rogton atvaltozik remalomma.

Peldaul valamelyik nap veletlenul egy A menuvel tobbet rendeltem, es egy B menuvel kevesebbet. Hat ami akkor tortent, azt nem kivanom senkinek. Maga volt a pokol.

Mar attol tartottam, hogy harci katapultokkal fogjak megtamadni az irodat. Persze igy utolag mar tudom, hogy az nem lett volna logikus, mert akkor nem csak en serulhetek meg, hanem mas is. Az esszeru az lett volna, ha mesterloveszt kuldenek. De ezt tenyleg csak most, a kavarodas okozta stresszt feldolgozva latom ilyen tisztan.

Nem egyszeru. Mi lesz, ha legkozelebb nem csak ket menut cserelek ossze, hanem teszem azt egy rantott karfiolt egy rakott kellel?! Vagy ami meg ennel is rosszabb - alig merek belegondolni -, veletlenul lilahagymat kerek a hamburgerbe voroshagyma helyett.

Pumpkin: Forget it. Too risky. I'm through doing that shit.

2 komment

Címkék: munka cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr91310363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti 2008.01.25. 14:04:27

...idiots do not really care about the onion...don't worry about your new position. :) :) :)
süti beállítások módosítása