...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Idiot

2008.01.10. 21:00 :: zsiroslekvar

I'm the Biggest Idiot EverMinden nap talalok valakit, akire azt tudom mondani, hogy ennel hulyebbet mar nem mutat nekem senki. Aztan persze jon a masnap, es jonnek a meg hulyebbek. Keresni se kell oket.

A legjobb az agyatlanokban, hogy nem fogjak fel, hogy ok agyatlan robotok. A megertest elosegitendo lehet probalkozni azzal, hogy kozli az ember "Azert van ez igy, mert te teljesen idiota vagy." Erre a valasz maximum egy hulye vigyor, vagy egy "Mi?" lesz.

De hozzatartozik a mindennapokhoz, hogy ilyenek vannak. Es meg a kapcsolattartas sem mindig elkerulheto veluk. Lehet kiserletezni a kommunikacio soran ostoba poenokkal, de vigyazat, csak kelloen primitiv viccet ertenek meg. Az ironiahoz szinten elengedhetetlen nemi iq. Ha - akar akaratlanul - is egy ketertelmu megjegyzessel igyekszunk az altalaban kinos szituaciot oldani, akkor a) vagy felreertik, vagy b) "Mi van?".

Persze lehet, hogy ezek a helyzetek nem mindenkinek kinosak, zavaroak, nekem igen. Egyszeruen nem birom a tompa agyu embereket.

Viszont van meg egy lehetoseg. Randal Graves tevedett, amikor amikor ugy kepzel egy esetet, hogy Dante hulyen vigyorog es csak annyit tud mondani: "I'm the biggest idiot ever". Mert lehet, hogy en vagyok az.

Clerks Animated Series, mindenkinek kotelezo

2 komment

Címkék: munka robot cz szarság series

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr25292686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betti 2008.01.11. 09:09:22

Hey, aren't you afraid of these idiots? They might have read your opinion...as your bolg site is known by some people :) :) :) But it's just an idiot idea. :)

zsiroslekvar · http://dromedar.blog.hu 2008.01.12. 20:33:02

Some of these peolpe are unable to read. The others don't have the ability to understand more-than-two-word-senteces.
That's why I'm so brave. :)
süti beállítások módosítása