...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Back to the Grill Again

2007.09.07. 12:14 :: zsiroslekvar

Sokat esel mert reszeg vagy? Gyerek van a csaladban aki allandoan dob egy hatast es megserul? Vagy csak annyira szerencsetlen nyomorek vagy, hogy megfogsz egy forro tepsit? Vagy berenyi akosra akarsz hasonlitani, es leegeted a kezedeted villanyrezsoval?

Na akko szerezz be egy ilyen aloe cuccot. Egy het alatt begyogyitotta a sebet az arcomon a pofamon, szinte teljesen. Pedig nem volt kicsi, de legalabb jo nagy.

Delben cuccolunk es vissza Egerbe. Hat mar nagyon jo lesz. Siofokon bezartak a parti bufek, elcuccoltak a vizibiciklisek, a kocsmak sincsenek nyitva. Lehangolo.

Viszont indulas elott (azaz most) itt van meg ez a gyonyoru pakolas, aranytisztara takaritas nagyjabol osszeganyolas... Na ez nem hianyzik.

Mindennek oromoere egy klasszikus: MC Serch - Back to the Grill Again

Szólj hozzá!

Címkék: balaton eger nyár cz

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr73159516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása