...mer' úgy van a fizika

Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe and Everything.

tagek

balaton (5) beteg (1) cigi (2) cz (50) dromedár (5) eger (7) faszaság (32) film (13) futurama (6) gasztró (1) heroes (1) hiphop (6) house (2) kaja (5) könyv (10) lori (5) munka (13) nyár (7) reggel (2) robot (10) sakk (3) series (6) szarság (11) zene (6) bárányfelhő

Feedek

Izek, bigyok es rejtely

2007.08.21. 16:30 :: zsiroslekvar

Voltunk Horvatorszagban, ami IGEN jo volt.

A viz kellemes, a part apro kavicsos /joindulattal homokos/, a sor jo es hideg, a kaja is kiraly, a kiszolgalas retek. Szerencsere az ido vegig jo volt, csak hazafele volt eso, igy legalabb megvolt a karorom is azokkal szemben akik most mentek ki. Ugyebar ha mar mi eljottunk, akkor mindenki mas bekaphatja.

20-an levezetesnek Siofokon tuzijatek es Morcheeba koncert. Csapolt sor muanyagpoharban hetszazert, neha kisebb eso, de legalabb az enekes csaj jol nezett ki, a dj pedig egesz faszan keverte a zenet.

Osszefoglalva az egeszet "...fasza, egyenesen kiraly..."

Es a rejtely... A 14/85-os arany.

A parton talalhato leanyzok atlageletkora jobb esetben 14, mellboseguk a legrosszabb esetben is 85...

Szólj hozzá!

Címkék: balaton nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://dromedar.blog.hu/api/trackback/id/tr9145258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása