Vegre volt egy kis idom, es egyik kedvenc hobbimnak hodoltam, a fozesnek. Persze utana az evesnek is...
Tejfol, mustar, lilahagyma, sajt. Disznohus. Szigoruan olyan, amin van zsir is, mert fo az egeszseg. Zoldbors, feketebors, mustarmag osszeorolve, soval, keves tejjel osszekeverve, es a husba beledorzsolve. Sutobe beteve, felig megsutve. Kozben tejfol mustarral, keves csilivel, soval-borssal, minden joval osszekeverve. Hagyma szeletelve.
Husra hagyma teve, tejfollel leboritva, sutobe visszateve. Sajt szeletelve. Fele elfogyasztva. Majd a tejfol tetejere teve, pirosra-ropogosra sutve.
Krumpli, kockara vagva, megfozve, olvasztott fuszeres (csakis fekete borssal, soval) margarinnal leontve. Helyett lusta modon friss kenyerrel fogyasztva.
Nem nagyon szoktam mondani sajat kajamra, hogy jo, de ez igen fasza lett...
Eljenek a disznok. Ja, es novel reklamozni jo.